توضیحات
ادویه-پودر-خردل-100گرمی
خردل زرد، چاشنی معروفی است که معمولا در هات داگ و همبرگر به کار میرود.
به غیر از سس خردل، دانههای خردل زرد و سبز در آشپزخانه کاربردهای زیادی دارند. خردل زرد ذاتا همه فن حریف است که به صورت سس یا روغن، دانه و یا به شکل پودری در دسترس است و فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارد.
خردل نوعی ادویه است که از دانه های این گیاه به دست میآید.
برای اینکه طعم خود را آزاد کنند، تخم های آن باید شکسته شوند – یا پودر شوند –. یا با مایعی مخلوط شوند تا خمیر سس مانند قابل پخشی به دست آید.
حقایقی درمورد خردل
ماندگاری طولانی: یک تا دو سال
انواع: زرد، قهوه ای، درشت، بسیار تند، طعم دار
منبع چاشنی: روم باستان
نام (به لاتین) : سوزان
استفاده: بیشتر به عنوان چاشنی، اما به عنوان یک ماده اصلی سس نیز استفاده میشود
فواید خردل
تسکین گرفتگی های عضلانی
درمان درد های بدنی
کاهش حملات آسم
برطرف کردن بوی بد دهان
تقویت سلامت قلب
تسکین سرفه و سرماخوردگی
درمان رفلکس
تقویت استخوان ها و دندان ها
تقویت رشد موها
درمان شب ادراری
ادویه-پودر-خردل-100گرمی
مزه خردل
در حالی که تنوع زیادی در طعم انواع خردل وجود دارد، برخی از ویژگی های طعمی اساسی وجود دارد که تقریباً در هر نوعی از آن یافت.
در هم انواع آن یک عنصر تندی وجود دارد، از ملایم تا بسیار تند.
و یا شیرینی خود گیاه که معمولاً عطری لطیف اما پایدار از گلهای خردل زرد را داراست.